Skip to main content

Webinar 30 september 2020 

 

Supervisie voor BENAUDIRA trainers in Nederland en België

 

 

Neem contact met ons op over ons cursusaanbod!

  • info@benaudira.nl
  • +49 5482 926505

CONTACT

Supervisie en regelmatige professionele betrokkenheid met de eigen kennis is belangrijk om een methode te kunnen bieden die blijvend goed en succesvol is.
Vooral wanneer deze methode niet dagelijks wordt gebruikt, is de uitwisseling en opfrissing van kennis met collega’s waardevol.

Daarom bieden wij bij BENAUDIRA nu de mogelijkheid aan collega’s in Nederland en België om minimaal één keer per jaar deel te nemen aan een supervisie via een webinar.
Ons doel is om ook regelmatig persoonlijke ontmoetingen aan te bieden voor supervisie.

Echter, in tijden van de Corona Pandemie en gezien het feit dat BENAUDIRA trainers relatief wijd verspreid zijn in Nederland en België, vinden we een online bijeenkomst op dit moment realistischer.

Als je vragen hebt voor de supervisie, kun je deze vóór de supervisie per e-mail sturen naar info@benaudira.nl.
Als je vragen betrekking hebben op hoorcurves die we al van je hebben ontvangen, hoef je ze niet nog een keer te sturen.
Als je vragen hebt over tests of externe testresultaten die we nog niet hebben, stuur ze dan mee.

Inhoud van de cursus

Supervisie

Heb je vragen over de ontwikkeling van bepalende cliënten?

Heb je een tijdje weinig met BENAUDIRA gewerkt en wil je je kennis opfrissen door het bespreken van gehoorcurves en ontwikkelingen?

Wil je je begrip van de analyse van gehoorcurves verdiepen … een dieper inzicht krijgen in de relatie tussen monaurale, binaurale en dichotische resultaten?

Wij bieden op 30 september 2020 vanaf 17:00 uur een online begeleiding aan voor alle geïnteresseerde BENAUDIRA trainers uit Nederland en België.

 

Vanwege de huidige corona – situatie is een online vergadering de beste mogelijkheid. Het vindt plaats via de provider ZOOM en de deelname is absoluut makkelijk.

We kijken er naar uit om de supervisie in de toekomst weer als echte bijeenkomsten te organiseren.

CURSUSLEIDER

Holger Raddatz
BENAUDIRA Director

gehooronderzoeker, geluidstechnicus, componist en natuurgeneeskundigtherapeut (Heilpraktiker)

 

 

DATUM

30 september 2020

Tijden:
17:00 tot 21:00 uur

REGISTRATIE

  • Kosten:
    Boeking van de supervisie dag: 45,-€
    ... mijn gegevens uit het formulier om mijn vraag te beantwoorden worden verzameld, opgeslagen en verwerkt. De gegevens worden na de verwerking van de aanvraag gewist. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn toestemming te allen tijde kan herroepen.. Gedetailleerde informatie over de verwerking van gebruikersgegevens vindt u in onze privacyverklaring.

REGISTRATIE

Je inschrijving is geldig zodra we je aanmelding hebben ontvangen en je inschrijfgeld is overgemaakt naar de onderstaande bankrekening.

Benaudira Duitsland is een door de autoriteiten goedgekeurd opleidingsinstituut en onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW. De webinar wordt gegeven vanuit Duitsland. Daarom zal de factuur in het Duits zijn en zal er geen BTW op de factuur staan.

 

Bankrekening:
Benaudira – Holger Raddatz
IBAN: DE27 4005 0150 0134 5015 19
BIC: WELADED1MST